Cykoria Polewa o smaku czekolady 100 g
Składniki
Składniki
cukier
tłuszcze roślinne częściowo utwardzone w zmiennych proporcjach (palmowy, rzepakowy)
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12% (14%)
miazga kakaowa
emulgator: lecytyna (sojowa)
aromaty
Wartości odżywcze
Obliczona wartość odżywcza
cukier
tłuszcze roślinne częściowo utwardzone w zmiennych proporcjach (palmowy, rzepakowy)
kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12% (14%)
miazga kakaowa
emulgator: lecytyna (sojowa)
aromaty
Wartości odżywcze
Średnia wartość odżywcza produktu po przyrządzeniu w 100 g | |
---|---|
Wartość energetyczna | 2529 kJ/ |
609 kcal | |
Tłuszcz | 45 g |
w tym: Kwasy tłuszczowe nasycone | 16 g |
Węglowodany | 46 g |
w tym: Cukry | 41 g |
Błonnik | 3,0 g |
Białko | 3,4 g |
Sól | 0,01 g |
Obliczona wartość odżywcza
na 100g | ||
---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | - | - |
Wartość energetyczna (kcal) | - | - |
Tłuszcz (g) | - | - |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | - | - |
Węglowodany (g) | - | - |
w tym cukry (g) | - | - |
Błonnik (g) | - | - |
Białko (g) | - | - |
Sól (g) | - | - |
Marketing
Opis produktu
Cykoria Polewa o smaku czekolady 100 g
Cykoria Polewa o smaku czekolady 100 g
Zdrowie i styl życia
Zalecenia dla alergików
Produkt może zawierać: mleko, orzechy arachidowe, orzechy laskowe i sezam.
Produkt może zawierać: mleko, orzechy arachidowe, orzechy laskowe i sezam.
Przechowywanie i stosowanie
Rodzaj przechowywania
b/d
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przyrządzania: 1. Torebkę umieścić na 5-10 min. w gorącej, ale nie wrzącej wodzie (temp. około 60°C). Uwaga: polewy nie można gotować.* 2. Po rozpuszczeniu polewy torebkę wyjąć i odciąć róg. 3. Polać wystudzone ciasto lub deser. * Polewę można również przygotować w kuchence mikrofalowej. Torebkę umieścić w pozycji pionowej w mikrofalówce ustawionej na najniższą moc (max. 360 W) na około 1 minutę (w zależności od mikrofalówki czas może być inny). Torebkę po wyjęciu z mikrofalówki kilkakrotnie ugnieść, by wyrównać konsystencję polewy.
b/d
Przygotowanie i stosowanie
Sposób przyrządzania: 1. Torebkę umieścić na 5-10 min. w gorącej, ale nie wrzącej wodzie (temp. około 60°C). Uwaga: polewy nie można gotować.* 2. Po rozpuszczeniu polewy torebkę wyjąć i odciąć róg. 3. Polać wystudzone ciasto lub deser. * Polewę można również przygotować w kuchence mikrofalowej. Torebkę umieścić w pozycji pionowej w mikrofalówce ustawionej na najniższą moc (max. 360 W) na około 1 minutę (w zależności od mikrofalówki czas może być inny). Torebkę po wyjęciu z mikrofalówki kilkakrotnie ugnieść, by wyrównać konsystencję polewy.
Opakowanie
Rozmiar opakowania
100g
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - b/d
Typ opakowania
Typ - Torebka
Liczba użyć
b/d
100g
Wymiar liczbowy
Wymiar liczbowy - b/d
Typ opakowania
Typ - Torebka
Liczba użyć
b/d
Obsługa klienta
Adres producenta
CYKORIA S.A. Wierzchosławice 15 88-140 Gniewkowo
Adres zwrotny
CYKORIA S.A. Wierzchosławice 15 88-140 Gniewkowo Serwis Konsumenta email: [email protected] www.cykoria.com.pl
CYKORIA S.A. Wierzchosławice 15 88-140 Gniewkowo
Adres zwrotny
CYKORIA S.A. Wierzchosławice 15 88-140 Gniewkowo Serwis Konsumenta email: [email protected] www.cykoria.com.pl
Rozszerzone dane
Ostrzeżenie dotyczące bezpieczeństwa
b/d
Języki na opakowaniu
niemiecki
b/d
Języki na opakowaniu
niemiecki
Zamiennik
Nasz sklep spożywczy online działa na terenie Torunia i najbliższej okolicy
Zobacz, jak łatwo możesz zrobić zakupy z dostawą wprost pod swoje drzwi!